Περιοδείες ΟΜΕ σε Μεταλλεία Φωκίδας & ΔΕΗ Μεγαλόπολης

Η ΟΜΕ υλοποιώντας την απόφαση της πρόσφατης πανελλαδικής σύσκεψης σωματείων του κλάδου , για αγωνιστική προετοιμασία προκειμένου να υπογραφεί νέα ΣΣΕ στον κλάδο που θα διασφαλίζει τα εργασιακά και μισθολογικά δικαιώματα των εργαζομένων, περιόδευσε στα Μεταλλεία Φωκίδας και Διστόμου την Τετάρτη 11 Δεκέμβρη 2019 όπου συζήτησε με τους εργαζομένους στους χώρους δουλειάς για όλα τα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο.
Την Τρίτη 17 Δεκέμβρη 2019 θα περιοδεύσει στις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη για να συναντήσει τους Εργαζομένους στους χώρους δουλειάς τους για συζήτηση, ενημέρωση και προετοιμασία αγωνιστικής διεκδίκησης της νέας ΣΣΕ που επίκειται να διαπραγματευτεί και μέσω ΟΜΕΔ .
Ήδη ο ΟΜΕΔ έστειλε πρόσκληση στην ΟΜΕ και στην εργοδοτική πλευρά, τον ΣΜΕ για την Τετάρτη 18 Δεκέμβρη 2019, προκειμένου να γίνει κλήρωση για την ανάδειξη του Μεσολαβητή.
Καλούμε τους εργαζόμενους στην Μεγαλόπολη σε συνεννόηση με τα Σωματεία του κλάδου να συμμετάσχουν μαζικά στις συσκέψεις που θα γίνουν ενώ παράλληλα έχει ζητηθεί από την διοίκηση της Λιγνιτικής Μεγαλούπολης συνάντηση και διευκόλυνση των εργαζομένων για συμμετοχή τους στις συναντήσεις με την ΟΜΕ.