Περιοδεία Μαρίας Φραγκή σε Μεταμόρφωση , Συκιά , Αγγελώνα , Άγιο Ιωάννη και Μονεμβασιά

Συνάντηση-συζήτηση με επιχειρηματίες του Τουρισμού και της Εστίασης

Την Παρασκευή 05.05.2023 είχε σειρά η Νότια Λακωνία. Τα χωριά του κάμπου των Μολάων: Μεταμόρφωση , Συκιά , Αγγελώνα , Άγιος Ιωάννης με κατάληξη στη μοναδική Μονεμβασιά. Στα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα που ακούει τακτικά η Μαρία και εξοικειώνεται με τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους , προστέθηκαν και αυτά του Τουρισμού.
Συζήτησε στον πρώτο Τουριστικό προορισμό της Λακωνίας, στη Μονεμβασιά και εκεί ενημερώθηκε από τους επιχειρηματίες που ασχολούνται στον τομέα του Τουρισμού και της Εστίασης για όλα όσα αντιμετωπίζουν.
Της πρότειναν λύσεις , ιδέες και ζήτησαν τη συμπαράσταση της για την επίλυση όλων όσων αντιμετωπίζουν. Πιστεύει ότι έχουν γίνει αρκετά από τη Νέα Δημοκρατία στον τομέα αυτό όπως και στον αγροτικό αλλά χρειάζεται να γίνουν πολύ περισσότερα ιδίως σε έργα υποδομής στα οποία υστερεί περιοχή. Υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει , θα αγωνιστεί κι ελπίζει να πετύχει στην ανάπτυξη αυτού του όμορφου τόπου, γι αυτό ζητάει τη βοήθεια και την ψήφο όλων όσων αγαπούν τη Λακωνία μας.

Δείτε φωτογραφίες


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Σάββατο 6-5-23
Το Σάββατο 6 Μαΐου η Μαρία Φραγκή θα επισκεφθεί το Οίτυλο, το Νέο Οίτυλο την Αρεόπολη, τον Πύργο Διρού, τον Γερολιμένα, τη Λάγια, την Κοκκάλα, το Νύφι, τον Δρυμό, το Φλομοχώρι, τον Κότρωνα, τη Χειμάρα και τον Πύρριχο.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Κυριακή 7-5-23
Την Κυριακή 7 Μαΐου η Μαρία θα επισκεφθεί το Λευκόχωμα, την Ποταμιά, τις Αμύκλες, τα Ανώγεια, την Παλαιοπαναγιά, τη Μαγούλα, τη Βορδόνια, τη Λογγάστρα, την Αγία Ειρήνη, την Τρύπη, τον Μυστρά και τον Άγιο Ιωάννη.