Περιοδεία υποψήφιων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Λακωνίας

Στο Δήμο Μονεμβασιάς

Περιοδεία στον Δήμο Μονεμβασίας πραγματοποίησαν, την Δευτέρα 24 Απριλίου, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λακωνίας, Άντα Σταματάκου, Αλέξης Τσαλπατούρος και Σταύρος Αραχωβίτης, συνοδευόμενοι από τον Περικλή Λαμπρινό, αναπληρωτή συντονιστή της ΝΕ Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, τον Γιάννη Γουναλάκη, συντονιστή της ΟΜ Μονεμβασίας, την Ειρήνη Κορκανά, συντονίστρια της νεολαίας της Λακωνίας και μέλη της οργάνωσης μελών.

Το πρωί συμμετείχαν στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Παναγία Χρυσαφίτισσα, στον ομώνυμο ναό της στο Κάστρο Μονεμβασίας. Στη συνέχεια επισκέφτηκαν τα καταστήματα της Μονεμβασίας και συζήτησαν με τους επαγγελματίες και τους κατοίκους για να ακούσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και τα αιτήματά τους μετά από μια περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη τόσο για την τοπική, όσο και για την ελληνική οικονομία γενικότερα.

Το απόγευμα ακολούθησαν συναντήσεις με κατοίκους στον Άγιο Ιωάννη, τις Βελιές, την Αγγελώνα και τη Συκιά. Σε θετικό κλίμα έγινε διάλογος με αγρότες, καταστηματάρχες, εργαζόμενους και πολίτες των περιοχών που μας εξέφρασαν την αγωνία τους για την ακρίβεια, το αυξημένο κόστος παραγωγής, το αρδευτικό νερό και συζητήσαμε για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.