Περιοδεία Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπάρτης

Όλα όσα δρομολογούνται από το Νομικό Πρόσωπο

H Περιοδεία μας αυτή τη τη φορά ήταν την Δημοτική ενότητα  ΠΕΛΛΑΝΑΣ  και συγκεκριμένα επισκεφθήκαμε τις τοπικές κοινότητες Λογκανίκου -Αγόριανης -Αγίου Κωνσταντίνου και Γεωργιτσίου. Στο Λογκανίκο μας περίμενε ο πρόεδρος του χωριού κ. Παπαλυμπέρης Νικόλαος και πήγαμε στο γήπεδο Μπάσκετ που βρίσκεται στηυν άκρη του χωριού. Τυχαία συνάντήσαμε και το Δραστήριο Ιερέα του Λογκανίκου τον Πάτερ Ανδρέα Κωστόπουλο όπου συζητήσαμε τις σκέψεις μας συμφώνησε και μας ευχήθηκε καλή δύναμη .  Οι μπασκέτες βρίσκονται  σε καλή κατάσταση αλλά ο υπόλοιπος χώρος  του γηπέδου σε πολύ άσχημη κατάσταση. Συζητήσαμε και είπαμε σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα να τις βγάλουμε τις μπασκέτες και να τις τοποθετήσουμε στον προαύλιο χώρο του ενεργού Δημοτικού σχολείου. Εκεί θα φτιαχτεί ένα ολοκληρωμένο γήπεδο μπάσκετ που μαζί με τη παιδική χαρά θα γίνει πόλος έλξης για τα παιδιά του χωριού και όχι μόνο. Μετά πήγαμε  στο γήπεδο ποδοσφαίρου μαζί με τον κ. Χρήστο Αγγάνη και πραγματικά διαπιστώσαμε ότι το γήπεδο με χόρτο είναι ένα στολίδι των βορείων Δήμων  και διατηρείτε χάρη στην φροντίδα των ανθρώπων του αθλητικού συλλόγου. Υπάρχουν βέβαια μικροπροβλήματα αλλα θα λυθούν και αυτά με τη συνεργασία μας.

Στην Αγόριανη μας περιμέναν τα αδέλφια  Ανδρέας και Παναγιώτης Παπαδόπουλος διακεκριμένοι επιστήμονες και προσωπικότητες στο Δήμο μας και άλλοι κάτοικοι  αφου ο πρόεδρος κ, Σουχλέρης Γιώργος απουσίασε λόγω ανηλλειμένων υποχρεώσεων. Είδαμε το γήπεδο του Μπάσκετ που έχει πολλά προβλήματα καθώς και δίπλα το μικρο γήπεδο ποδοσφαίρου με φυσικό χόρτο αλλα υπάρχει έλλειψη απο νερό για την καλοκαιρινή περίοδο. Συζητήσαμε και θα δουμε μελλοντικά πως θα λύσουμε τα προβλήματα των γηπέδων αυτών
Στον Αγιο Κωσταντίνο μας περίμενε ο πρόεδρος κ. Ρουμπός Γιώργος όπου μας υπέδειξε ένα χώρο συγκεκριμένα στα Φουντέικα που μπορεί πάλι σε συνεργασία να δημιουργηθεί μα μικρή αλάνα για τους μικρούς φίλους του χωριού.
Στη τοπική κοινότητα Γεωργιτσίου επισκεφθήκαμε τα γήπεδα Μπάσκετ -βόλλευ -τέννις και ποδοσφαίρου. Βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση όπως βλέπετε στις φωτογραφίες και χρειάζονται επιγόντως καθαρισμα και κάποιες εργασίες συντήρησης για να γίνουν λειτουργικές και κυρίως ασφαλείς για τους Αθλητές.
Σκοπός είναι  να συντηρήσουμε τις αθλητικές εγκαταστάσεις που υπάρχουν  σε κάθε χωριό σε συνεργασία βέβαια με τις τοπικές κοινότητες και με όλους τους συλλογικούς φορείς του τόπου.
Επιδιώκουμε  τα παιδιά του  κάθε χωριού καθώς και τα παιδιά που πηγαίνουν  για  σαββατοκύριακα  ή για τις διακοπές τους να περνάνε όμορφα σε αυτούς τους Αθλητικούς χώρους ώστε
 η διαμονή τους να είναι ευχαριστη  και η αγάπη τους για το χωριό πολύ μεγάλη.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΟΤΑΝ ΦΟΡΑΜΕ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ