Πελοπόννησος: Συλλήψεις της ΕΛ.ΑΣ. για παραβατικότητα

Αστυνομικές επιχειρήσεις σε Μεσσηνία, Αρκαδία, Κορινθία

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Συνελήφθησαν, χθες (3.12.2021) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, τρεις (3) ημεδαποί, 40χρονος και δύο 41χρονοι, γιατί ενώ οι αστυνομικοί έκαναν σήμα σε όχημα που επέβαιναν, για τη διενέργεια ελέγχου, στη θέα τους απέρριψαν από το όχημα, μικροποσότητα κάνναβης, η οποία βρέθηκε και κατασχέθηκε. Επιπλέον, στην κατοχή του ενός 41χρονου βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες (3.12.2021) το πρωί, στο Βραχάτι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου – Βόχας, 35χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ναυπλίου, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες (3.12.2021) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 62χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του, βρέθηκε να καλλιεργεί δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους -60- εκατοστών περίπου, καθώς και ποσότητα κάνναβης (φούντα-κλώνοι), συνολικού βάρους -46,8- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.