Πελοπόννησος: Συλλήψεις της ΕΛ.ΑΣ. για ναρκωτικά και κλοπές

Δείτε τι έγινε σε Λακωνία, Αργολίδα, Αρκαδία και Κορινθία

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα Συνελήφθη, χθες (8.4.2022) το βράδυ, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 67χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μαχαίρι, με μήκος λάμας -10- εκατοστά, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Άργους-Μυκηνών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για απόπειρα κλοπής Συνελήφθησαν, χθες (8.4.2022) το πρωί, στην Μεγαλόπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεγαλόπολης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 26 και 27 ετών, αντίστοιχα, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα προσπάθησαν να διαρρήξουν όχημα ημεδαπής, δίχως όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους. Επιπλέον, στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, χθες (16.3.2022) το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 38χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, για κλοπή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα Συνελήφθη, χθες (8.4.2022) το απόγευμα, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 42χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης, καθώς και -1- ράβδος (γκλοπ). Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.