Πελοπόννησος: Συλλήψεις για κατοχή κοκαΐνης και κάνναβης

Αστυνομικές επιχειρήσεις σε Αργολίδα, Μεσσηνία και Κορινθία

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (30.4.2022) το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 51χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν -10- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα για ναρκωτικά Συνελήφθησαν, χθες (30.4.2022) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, πέντε (5) ημεδαποί, ηλικίας από 20 έως 27 ετών, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα τους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ποσότητες κοκαΐνης, συνολικού βάρους -16,9- γραμμαρίων και μικροποσότητα κάνναβης. Τέλος, κατασχέθηκε όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινης πράξης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (30.4.2022) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 30χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.