Πελοπόννησος: Σύγκρουση οχημάτων – Νεκρός ένας 79χρονος

Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε αρχικά με άλλο Ι.Χ και στη συνέχεια με περιπολικό όχημα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (12.5.2023) το πρωί, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 22χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Σύγκρουση οχημάτων με θανάσιμο τραυματισμό ενός ατόμου Χθες (10.6.2023) το πρωί, στο 156,7 ο χιλιόμετρο του Νέου Αυτοκινητόδρομου Αθηνών – Κορίνθου – Τριπόλεως – Καλαμάτας, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 79χρονος ημεδαπός επέβαινε 68χρονη, κινήθηκε με κατεύθυνση αντίθετη προς την πορεία των οχημάτων και συγκρούστηκε αρχικά με Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 45χρονος ημεδαπός και επέβαιναν 65χρονη και 41χρονη και στη συνέχεια με περιπολικό όχημα, που οδηγούσε 36χρονος αστυνομικός. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 79χρονου και ο τραυματισμός των υπολοίπων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Ανατολικής Πελοποννήσου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (10.6.2023) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 42χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητες κάνναβης και κατεργασμένης κάνναβης (τύπου σοκολάτας), οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, χθες (10.6.2023) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, 40χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (10.6.2023) το απόγευμα, στην Κορώνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 34χρονος αλλοδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κορώνης.