Πελοπόννησος | Στο κόκκινο η παραβατικότητα

Νέες συλλήψεις στις Περιφερειακές Ενότητες

Συνελήφθη, χθες (23.1.2023) το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 27χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε σουγιά, με μήκος λάμας -8- εκατοστά, ο οποίος κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπλίου.

Συνελήφθη, προχθές (22.1.2023) το απόγευμα, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, 36χρονος αλλοδαπός, γιατί όπως προέκυψε, λίγο νωρίτερα, μαζί με άγνωστο συνεργό του, διέρρηξαν οικία ημεδαπής και αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα.

Συνελήφθησαν, σήμερα (24.1.2023) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, -2- άτομα, 42χρονος ημεδαπός και 39χρονος αλλοδαπός, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -8,6- γραμμαρίων, μικροποσότητα κοκαΐνης, -4- κάψουλες καθώς και -35- γραμμάρια ουσίας, σε μορφή σοκολάτας, η χημική σύσταση των οποίων ερευνάται. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Συνελήφθη, χθες (21.1.2023) το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 24χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, για λαθρεμπόριο.

Συνελήφθησαν, χθες (23.1.2023) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, -3- ημεδαποί, ηλικίας 22, 26 και 27 ετών, αντίστοιχα, γιατί αφαίρεσαν από περιβάλλοντα χώρο κτιρίου, μεταλλική σωλήνα, η οποία βρέθηκε και αποδόθηκε. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.