Πελοπόννησος: Στο φουλ η παραβατικότητα – Δεκάδες συλλήψεις

Η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. σε κάθε νομό (ΦΩΤΟ)

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθη ένα άτομο για κλοπή τροχοφόρου Συνελήφθη, χθες (30.7.2021) το απόγευμα, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, ανήλικος ημεδαπός, γιατί κατελήφθη να οδηγεί δίκυκλα μοτοσυκλέτα, η οποία όπως προέκυψε είχε κλαπεί λίγες ώρες νωρίτερα. Ανωτέρω μοτοσυκλέτα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της. Επιπλέον, όπως προέκυψε, ο ανήλικος δεν είχε προβεί στην έκδοση δελτίου ταυτότητας. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, προχθές (29.7.2021) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 28χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν τρίφτης και ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -6,8- γραμμαρίων, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (30.7.2021) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Γορτυνίας Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, 48χρονος ημεδαπός, γιατί σε αύλιο χώρο της οικίας του βρέθηκε να καλλιεργεί σε γλάστρες -3- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -1- μέτρου, περίπου, τα οποία κατασχέθηκαν. Επιπλέον, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους έως -60- εκατοστά, περίπου.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (30.7.2021) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Γορτυνίας Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, 50χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθησαν, χθες (30.7.2021) και σήμερα (31.7.2021), σε τέσσερις ξεχωριστές περιπτώσεις, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας από 22 έως 38 ετών και 30χρονος αλλοδαπός, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητες κάνναβης και κατεργασμένης κάνναβης (τύπου σοκολάτα), συνολικού βάρους -13,6- και -12,4- γραμμαρίων, αντίστοιχα, μανιτάρια ψιλοκιβύνης (παραισθησιογόνα μανιτάρια), συνολικού βάρους -6,1- γραμμαρίων, καθώς και μικροποσότητες κοκαΐνης και κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (30.7.2021) το πρωί, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 32χρονος ημεδαπός, γιατί σε αύλιο χώρο της οικίας του βρέθηκε να καλλιεργεί -6- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -85- εκατοστά, περίπου, τα οποία κατασχέθηκαν.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα Συνελήφθη, χθες (30.7.2021) το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 31χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν κυνηγετικό όπλο και -5- φυσίγγια, τα οποία κατασχέθηκαν.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη χθες (30.7.2021) το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 53χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, για κλοπή.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (30.7.2021) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 24χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν μανιτάρια ψιλοκιβύνης (παραισθησιογόνα μανιτάρια), συνολικού βάρους -26,7- γραμμαρίων, τα οποία κατασχέθηκαν. Σε έρευνα που ακολούθησε σε κατάλυμά του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.