Πελοπόννησος | Συλλήψεις για μαχαίρια και ναρκωτικά

Τι αναφέρει σήμερα το Αστυνομικό Δελτίο

Συνελήφθη, σήμερα (6.9.2021) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπλίου, 22χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μαχαίρι, με μήκος λάμας -6- εκατοστά, το οποίο κατασχέθηκε.

Συνελήφθη, χθες (5.9.2021) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 37χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -21,4- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Συνελήφθη, σήμερα (6.9.2021) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 32χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνίων.

Συνελήφθη, χθες (5.9.2021) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 43χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Επιπλέον, όπως προέκυψε ο 43χρονος παρέμενε παράνομα στη Χώρα. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων.