Πελοπόννησος | Ευρύ το αστυνομικό δελτίο της ημέρας

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι συλλήψεις

Συνελήφθη, χθες (1.2.2024) το απόγευμα, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 35χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κοκαΐνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Συνελήφθη, χθες (1.2.2024) το απόγευμα, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 20χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Συνελήφθη, χθες (1.2.2024) το βράδυ, στην Ερμιόνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 25χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε -2- τσιγαριλίκια κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη, χθες (1.2.2024) το πρωί, στο Άστρος, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόρειας Κυνουρίας, ανήλικος ημεδαπός, γιατί κατελήφθη να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη 50χρονη ημεδαπή, μητέρα του ανήλικου, για παραμέληση της εποπτείας του.

Συνελήφθη, προχθές (31.1.2024) το βράδυ, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 17χρονος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα, μαζί με άγνωστους συνεργούς του, αφαίρεσαν δίκυκλη μοτοσυκλέτα, από την οποία, όπως επιπλέον προέκυψε, είχαν αφαιρέσει και εργαλειοθήκη. Ανωτέρω μοτοσυκλέτα και εργαλειοθήκη βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Συνελήφθη, χθες (1.2.2024) το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, ανήλικος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης της Β΄ Ανακρίτριας Τακτικού Τμήματος Πρωτοδικείου Καλαμάτας, για απόπειρα ανθρωποκτονίας.