Πατσιλίβας: “Θέλουν να οδηγήσουν την ΔΕΥΑΣ στους ιδιώτες”

Ο κ. Ροινός τι προτείνει; Τίποτα

Οι διαχειριστές της διοίκησης της ΔΕΥΑΣ από το 2010 έως το 2020, επιχειρούν να ανατρέψουν το προτεινόμενο σχέδιο διάσωσης της ΔΕΥΑΣ από την σημερινή διοίκηση και Δημαρχία Πέτρου Δούκα.
Με δεδομένη την αδυναμία της κρατικής οικονομίας και του Δήμου, να στηρίξουν οικονομικά την ΔΕΥΑΣ , το νερό από αγαθό κοινωνικής προσφοράς σε κόστος χαμηλότερο του κόστους παραγωγής κατά 30%, θα το οδηγήσουν στους επιχειρηματίες ιδιώτες που η διάθεσή του όχι μόνον δεν θα έχει ανταποδοτικό χαρακτήρα, αλλά θα καταστήσουν το νερό είδος πολυτελείας.
Οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΣ και οι διοίκησή της επιθυμούν και παλεύουν για να παραμείνει η ΔΕΥΑΣ , τα αγαθά της και οι υπηρεσίες της μη κερδοσκοπικοί προορισμοί.
Καλούμε τους συνδημότες να συστρατευθούν μαζί μας για να αποτρέψουμε το διαφαινόμενο έγκλημα εναντίον της ΔΕΥΑΣ και των λαϊκών συμφερόντων σε αυτή την δύσκολη χρονική περίοδο.
Εμείς (εργαζόμενοι και διοίκηση ) προτείνουμε λύσεις κοστολογημένες βιωσιμότητας της ΔΕΥΑΣ.
Κάποιοι άλλοι, όχι μόνον δεν προτείνουν κοστολογημένη πρόταση , αλλά αποκρύπτοντας την αλήθεια για την οικονομική εικόνα της ΔΕΥΑΣ τόσα χρόνια παραπληροφορούν τους Δημότες για τον κίνδυνο που διατρέχει η ΔΕΥΑΣ.
Ο κ. Ροινός τι προτείνει; Τίποτα
Ποιος τελικά υπηρετεί το συνολικό κοινωνικό συμφέρον και ειδικά το συμφέρον των λαϊκών στρωμάτων;
Σήμερα 18 Μαίου 2020 καλούνται τα έντεκα μέλη του ΔΣ της ΔΕΥΑΣ να ψηφίσουν το προτεινόμενο σχέδιο διάσωσης της ΔΕΥΑΣ που έχει ένα μείγμα πρωτοβουλιών τιμολογιακής πολιτικής, οργανωτικής και λειτουργικής ανασυγκρότησης , που προστατεύει τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες σε ένα πλαίσιο σεβασμού και δικαιοσύνης προς τους δημότες.
Με εκτίμηση

ΠΑΤΣΙΛΙΒΑΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ

Πρόεδρος ΔΣ ΔΕΥΑΣ