Πάσχα 2018 | Θα βουλιάξουν Ναύπλιο και Καλαμάτα

Πολύ θετικά μηνύματα για την κίνηση ενόψει Πάσχα και απ’ την περιφέρεια Πελοποννήσου. Ειδικά Ναύπλιο και Καλαμάτα αναμένεται να βουλιάξουν, αγγίζοντας πληρότητα σχεδόν 100%, σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης Ντίνα Νικολάκου, που είναι υπεύθυνη και για θέματα τουρισμού.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι απ’ τα στοιχεία που έχουμε μέχρι τώρα και περιμένουμε να ολοκληρωθεί και η περίοδος του Πάσχα για να έχουμε πιο πλήρη εικόνα. Γενικά όμως τα τελευταία χρόνια έχουμε πολύ σημαντική άνοδο. Ειδικά το 2017, για πρώτη φορά μετά το 2011, έχουμε αύξηση στον εσωτερικό τουρισμό», σημείωσε στο News 24/7.

Μεγάλο ρόλο σε αυτό, όπως εξήγησε, παίζει η σχετικά εύκολη προσβασιμότητα χάρη στο “σύγχρονο και ασφαλές οδικό δίκτυο” αλλά και το αεροδρόμιο της Καλαμάτας, όπου όπως συμπλήρωσε ήδη έχουν φτάσει τα πρώτα charter.

Όμως, όπως ανέφερε, «είναι γενικά ενθαρρυντικά τα στοιχεία για πολλές περιοχές. Για Βόρεια και Νότια Κυνουρία, Άστρος, Λεωνίδιο, Μονεμβασιά, Πόρτο Χέλι, αλλά για την Τρίπολη».

Αναφορικά με τις τιμές, επισήμανε ότι «είναι στα ίδια επίπεδα με πέρυσι». «Γενικά γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια ώστε να υπάρχουν λογικές τιμές με υψηλές παροχές υπηρεσιών», συμπλήρωσε η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου.