Υψηλή η παραβατικότητα στην Πελοπόννησο | Νέες συλλήψεις

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Συνελήφθη, χθες (10.5.2019) το μεσημέρι, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 32χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στο όχημά του βρέθηκε και κατασχέθηκε πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος (γκλοπ). Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπλίου
Συνελήφθη, σήμερα (11.5.2019) το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Ναυπλίου, 33χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε -11- δισκία που εμπίπτουν στη νομοθεσία για τα ναρκωτικά. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπλίου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Συνελήφθη, χθες (10.5.2019) το μεσημέρι, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, 25χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα και -2- τρίφτες κάνναβης.
Συνελήφθη, χθες (10.5.2019) το βράδυ, στο Βραχάτι Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 25χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορινθίας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Συνελήφθη, χθες (10.5.2019) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, ένας (1) 38χρονος αλλοδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα αφαίρεσε από όχημα ημεδαπών πορτοφόλι, το οποίο περιείχε χρήματα και κινητό τηλέφωνο. Επιπλέον, όπως προέκυψε ο 38χρονος, την ίδια χρονική περίοδο, διέρρηξε κι άλλο όχημα και αφαίρεσε χρήματα και διάφορα έγγραφα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Συνελήφθησαν, χθες (10.5.2019) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαπές, ηλικίας 25 και 39 ετών, αντίστοιχα, γιατί λίγο νωρίτερα, μπήκαν σε κατάστημα ενδυμάτων- υποδημάτων ημεδαπού και αφαίρεσαν προϊόντα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.