Παπαλουκάς: “Το Τ.Ο.Δ.Α. δεν μετακινείται” | Αρνητικοί και οι φοιτητές

Έκτακτη Γ.Σ. του συλλόγου φοιτητών του Τ.Ο.Δ.Α. Σπάρτης έλαβε χώρα χθες, 12 Ιουνίου, στις εγκαταστάσεις του τμήματος. Εδώ και αρκετές ημέρες, φήμες έκαναν λόγο για αίτημα προς τον υπουργό Παιδείας περί μεταφοράς της σχολής στην αρκαδική πρωτεύουσα, κάτι που -όπως προέκυψε από τη χθεσινή Γενική Συνέλευση- δεν βρίσκει σύμφωνους τους φοιτητές, οι οποίοι απορρίπτουν το εν λόγω σενάριο.

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος του Τμήματος, κύριος Μάριος Παπαλουκάς, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έγραψε χαρακτηριστικά τα εξής: Προς καθηγητές και φοιτητές Τ.Ο.Δ.Α.: Παρακαλώ σταματήστε να τρομοκρατείτε φοιτητές και γονείς. Το τμήμα ΔΕΝ μετακινείται. Ο πρύτανης μας ανακοίνωσε μια ιδέα που είχε για το μέλλον, να συστήσει δηλαδή νέο τμήμα διοίκησης στο ΠΑΠΕΛ και ρώτησε τη γνώμη μας για την ιδέα του. Για να αλλάξει οτιδήποτε στο τμήμα μας πρέπει να το αποφασίσει ο Υπουργός και όχι ο Πρύτανης ή οποιοσδήποτε άλλος! Τέρμα στην παραπληροφόρηση! 

Σε κάθε περίπτωση, ο FLY θα συνεχίζει το ρεπορτάζ τις επόμενες ημέρες, για να δοθούν οι απαραίτητες απαντήσεις, σε ένα θέμα που χρονίζει και θορυβεί τη λακωνική κοινωνία.