Πανηλειακός: «Εδώ και τώρα άρση τηλεφωνικού απορρήτου των διαιτητών»

«Εδώ και τώρα άρση τηλεφωνικού απορρήτου σε διαιτητή, βοηθούς και παρατηρητή. Ένα παιχνίδι το οποίο κυλούσε ολοκληρωτικά υπέρ της ομάδας μας σήμερα στο Αίγιο, κατάφερε να το τινάξει στον αέρα ο κύριος Ματσούκας και να φέρεις εις πέρας την δουλειά που του είχε ανατεθεί.

Και όλα αυτά στο δεύτερο ημίχρονο…Πέντε λεπτά πριν τη μείωση του σκορ από τον Παναιγιάλειο, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων χτύπησε εκτός φάσης στη μέση τον Αντωνόπουλο μπροστά στα μάτια διαιτητή και βοηθού με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Αντί για πέναλτι και κόκκινη στον Ντούνη, ο Ματσούκας τιμώρησε με κίτρινη τον δικό μας παίκτη.

Από εκεί και έπειτα, όλα τα σφυρίγματα δόθηκαν υπέρ του Παναιγιάλειου και ως δια μαγείας οι δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που αν έπαιρναν κάρτα θα έχαναν τον αγώνα με τον Ιάλυσο, οι Μπαρμπαρούσης και Κωνσταντακόπουλος, την δέχτηκαν χωρίς ουσιαστικό λόγο!

Επειδή είναι η πολλοστή φορά που ο Πανηλειακός αδικείται από την διαιτησία, ζητάμε εδώ και τώρα από τον Αθλητικό Εισαγγελέα άρση του τηλεφωνικού απορρήτου διαιτητή, βοηθών και παρατηρητή!

Γνωρίζουμε ότι η Ένωση Αιτωλοακαρνανίας είναι φιλικά προσκείμενη σε Ένωση στην οποία ανήκει ομάδα την οποία θα αντιμετωπίσουμε την ερχόμενη αγωνιστική.

Λέμε σε όλους ΩΣ ΕΔΩ!

Σεβαστείτε την τεράστια ιστορία που κουβαλά ο Πανηλειακός γιατί δεν θα μείνουμε άπραγοι».

Πανηλειακός