Η νέα κανονικότητα στα πανηγύρια | Τέλος οι χοροί, μόνο με καθήμενους

χοροί και κινήσεις που μας φέρνουν... πιο κοντά, τελειώσανε για φέτος

Στον ANT1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Νίκο Παπαδάκη φιλοξενήθηκε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης.

Ο ίδιος μίλησε αναφορικά με τις νέες αλλαγές που έρχονται σε όσα είχαμε συνηθίσει να συμβαίνουν μέχρι σήμερα σε χορούς και πανηγύρια στην Ελλάδα. Ο Υπουργός Ανάπτυξης αποκάλυψε πως αυτά δεν θα προβλέπουν την παρουσία όρθιων, κάτι που σημαίνει ότι χοροί και κινήσεις που μας φέρνουν… πιο κοντά, τελειώσανε για φέτος.

Αρχικά σημείωσε στην τοποθέτηση του: «Πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά τους κανόνες, για να μην πισωγυρίσουμε. Μπαίνουμε σε μια καινούρια πραγματικότητα», είπε χαρακτηριστικά, λέγοντας πως στις εμποροπανηγύρεις θα ισχύουν κανόνες λαϊκών αγορών, ενώ στα πανηγύρια θα υπάρχουν κανόνες που θα προβλέπουν την παρουσία μόνο καθήμενων.

«Πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά τους κανόνες, για να μην πισωγυρίσουμε», σημείωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, σημειώνοντας ότι, «μπαίνουμε σε μια καινούρια πραγματικότητα».

Για την οικονομία ανέφερε: «Συνεχίζεται και τον Ιούνιο η στήριξη των επιχειρήσεων» και θα ανακοινωθούν κι άλλα για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο».