Σε Χώρα και Κοπανάκι ο Παναγιώτης Νίκας

Συνεχίζουμε με επιτυχία την περιοδεία μας σε κάθε γωνιά της Πελοποννήσου, προκειμένου να συνομιλήσουμε με τους συμπολίτες μας για τα πραγματικά προβλήματα της κάθε περιοχής.

Το Σάββατο 6 Απριλίου, ο υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, θα επισκεφθεί τη Χώρα Μεσσηνίας και συγκεκριμένα θα βρεθεί στην αίθουσα του κινηματογράφου REX, στις 20:30, ώστε να συναντήσει τους κατοίκους της περιοχής και να συνομιλήσει μαζί τους.

Την Κυριακή 7 Απριλίου, ο Παναγιώτης Νίκας θα βρίσκεται στο Κοπανάκι και συγκεκριμένα στην αίθουσα του πρώην Δημαρχείου Κοπανακίου, στις 12.30, προκειμένου να πραγματοποιήσει ανοικτή συνάντηση – συζήτηση με τους κατοίκους της περιοχής.

Σας περιμένουμε να συζητήσουμε από κοντά θέματα που ταλανίζουν την κάθε περιοχή, τη Μεσσηνία αλλά και ολόκληρη την Πελοπόννησο. Με κεντρικό άξονα τη συνεργασία και το διάλογο, μαζί θα πάρουμε την Πρωτοβουλία να αλλάξουμε την Πελοπόννησο. Οι συμπολίτες μας θέλουμε να είναι οι συνοδοιπόροι μας στον αγώνα για μια καλύτερη Πελοπόννησο.

Η Πελοπόννησος αξίζει καλύτερα και μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.