Παναρίτης στον Fly: «Να γιορτάζουμε κάθε ημέρα την επιχειρηματικότητα»

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας έκανε ιδιαίτερη μνεία στην επιτυχία που καταγράφηκε πρόσφατα με την Ελιά Καλαμών, την οποία θα αντιληφθούμε μακροπρόθεσμα.

Ελπίζουμε να ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες επιχειρηματιών και πολιτών, σχολίασε στον Fly, αναφορικά με την έκθεση Πελοπόννησος EXPO, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας, κύριος Παναρίτης, ο οποίος υπογράμμισε ότι πρέπει να γιορτάζουμε κάθε ημέρα την επιχειρηματικότητα, τοποθετώντας βέβαια στο σωστό σημείο τον πήχη.

«Πρέπει να αναστοχαζόμαστε και να θέτουμε ρεαλιστικούς στόχους», όπως ανέφερε, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην επιτυχία που καταγράφηκε πρόσφατα με την Ελιά Καλαμών, την οποία θα αντιληφθούμε μακροπρόθεσμα, όπως σημείωσε.

Τέλος, δεν παρέλειψε υποστηρίξει ότι ο πρωτογενής και ο δευτερογενής τομέας είναι δύο βασικοί άξονες γύρω από τους οποίους οφείλουμε να χτίσουμε το μέλλον, δίχως βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει να δώσουμε τη δέουσα προσοχή στον τουρισμό και την παροχή υπηρεσιών. «Σταματήσαμε να παράγουμε» σχολίασε καυστικά, προσθέτοντας ότι επιβάλλεται να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα προϊόντα μας.