Παλιάτσος | Κυκλοφόρησε το πρώτο τραγούδι του Σπαρτιάτη Γρηγόρη Φλώρου

Μία μοναδική μελωδία που μας ταξιδεύει!

Ο  29χρονος Γρηγόρης Φλώρος γεννήθηκε στις Η.Π.Α., έχει καταγωγή από τους Αγριάνους, ζει στο Μυστρά Λακωνίας και είναι μουσικός. Πριν λίγες ημέρες, κυκλοφόρησε το πρώτο του solo τραγούδι με τον τίτλο “Παλιάτσος” σε μουσική του Παναγιώτη Καλασούντα και στίχους του Κωνσταντίνου Κυπριανού. Ας τον γνωρίσουμε καλύτερα!

Πώς ξεκίνησαν όλα

Η πρώτη επαφή μου με την μουσική έγινε σε μικρή ηλικία κάνοντας μαθήματα μπουζουκιού στο λακωνικό ωδείο της Σπάρτης. Μετέπειτα κόλλησα το” ΜΙΚΡΟΒΙΟ” του μικροφώνου και του τραγουδιού όταν πήγα για σπουδές κάνοντας μάλιστα αρκετά live σε γνωστό μαγαζί της πόλης του Μεσολογγίου επί δύο σεζόν. Το 2013 επέστρεψα στην πόλη της Σπάρτης μετά τις σπουδές μου και αμέσως σχεδόν έγινε η επαφή και γνωριμία με τις “Λαϊκές Νότες” του Νίκου Βορίλα την δημοφιλή πλέον μπάντα της πόλης και δεν άργησε να ξεκινήσει η συνεργασία μας. Έκτοτε μέχρι και σήμερα κάθε χρόνο κάνουμε σεζόν ως Λαϊκές Νότες σε πολύ γνωστά μαγαζιά της πόλης και όχι μόνο.

Ο Παλιάτσος

Το τραγούδι Παλιάτσος είναι το πρώτο single τραγούδι δικό μου σε στίχους του Κωνσταντίνου Κυπριανού και μουσική του Παναγιώτη Καλασούντα.. Ο Κυπριανού είναι κύπριος στιχουργός και ζει και εργάζεται στην Λευκωσία και ο καλασούντας είναι επαγγελματίας μουσικός και ζει και εργάζεται στην Αθήνα έχοντας στην κατοχή του το Studio Balance όπου και έγινε η μίξη του τραγουδιού. Οι δύο τους έχουν δώσει τραγούδια και σε γνωστούς τραγουδιστές όπως Νάντια Καραγιάννη, Μαρία Σουλτάτου και σε άλλους πολλούς βέβαια τραγουδιστές που κάνουν τα πρώτα τους μουσικά επαγγελματικά βήματα. Με εμένα έγινε η επαφή και γνωριμία μέσω του YouTube και το κανάλι που έχω κατά την διάρκεια της καραντίνας και η συνεργασία έγινε αμέσως. Η ενορχήστρωση του τραγουδιού ήταν ήδη έτοιμη προ καραντίνας και τους έλειπε μια φωνή να την πλαισιώσει και έτσι έγινε. Η τελειοποίηση του τραγουδιού και ηχογράφηση της φωνής έγιναν από απόσταση βέβαια λόγω της κατάστασης των ημερών μέσω πάντα την βοήθεια της τεχνολογίας και ειδικών προγραμμάτων ηχογράφησης. Κυκλοφόρησε 11 Μαΐου από το προσωπικό μου κανάλι στο YouTube και το Facebook μου.