Π.Α.Σ. Σπάρτης: Η νέα ποδοσφαιρική ομάδα στην Λακωνία είναι γεγονός!

Η προσπάθεια αφορά την στήριξη και την ανάδειξη του Λακωνικού αθλητισμού με αθλητές που θα προέρχονται από το νομό

Μια νέα ποδοσφαιρική, αθλητική δύναμη, αναδύεται στην Λακωνία. Ο Π.Α.Σ. Σπάρτης , δημιουργήθηκε το 2021 από μια ομάδα ανθρώπων που αγαπούν και ασχολούνται καθημερινά με τον αθλητισμό. Μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία και έχουν ένα κοινό όραμα για τους στόχους και τον τρόπο που πρέπει να λειτουργεί ένας αθλητικός σύλλογος.

Η προσπάθεια αφορά την στήριξη και την ανάδειξη του Λακωνικού αθλητισμού μέσω των αθλητών και των προπονητών που κατά κύριο λόγο θα προέρχονται από την περιοχή αυτή.

Η πρώτη ομάδα θα αποτελείται στην πλειοψηφία από αθλητές 15 έως 20 ετών και θα υπάρχει μια εξελικτική διαδικασία απο τα πρώτα βήματα του παιδιού με τον Αθλητισμό έως την ανδρική ομάδα. Προσπάθειά μας είναι να αποτελέσουμε την κινητήρια δύναμη ώστε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Για όποιον ενδιαφέρεται και θελήσει να στηρίξει ή και να συμμετάσχει σε αυτήν την προσπάθεια πολύ σύντομα θα υπάρξει διεξοδική πληροφόρηση για τον τρόπο επικοινωνίας μαζί μας, καθώς και αναλυτική ενημέρωση για τους στόχους και το όραμά μας.