Όταν οι πράξεις αλληλεγγύης πιάνουν τόπο …

Απέδωσε καρπούς η δράση συγκέντρωσης τροφίμων του «Όλοι μαζί μπορούμε», του Fly και της Ιεράς Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης

Απέδωσε καρπούς η δράση συγκέντρωσης τροφίμων του «Όλοι μαζί μπορούμε», του Fly και της Ιεράς Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης, που πραγματοποιήθηκε στα τέλη του 2021, στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης. Η ανταπόκριση των Λακώνων στο κάλεσμα αλληλεγγύης των τριών διοργανωτών ήταν συγκινητική, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν πολυάριθμα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία αποδόθηκαν σε αναξιοπαθούντες πολίτες, με αφορμή τις άγιες ημέρες των εορτών. Αξίζει να σημειωθεί ότι αντίστοιχες ενέργειες προγραμματίζονται και για το 2022.

Συγχαρητήρια Επιστολή Ι.Μ. Μονεμβασίας & Σπάρτης προς τον FLY

Θεωρούμε πιεστικό το χρέος, να εκφράσουμε, δια της παρούσης, τον δίκαιο έπαινο της τοπικής μας εκκλησίας προς εσάς και τους συνεργάτες σας για τη συμμετοχή σας στην πρόσφατη διοργάνωση συγκέντρωσης τροφίμων υπέρ των δοκιμαζομένων συνανθρώπων μας, στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης.

Δοξάζουμε τον Θεό, γιατί και στις μέρες μας υπάρχουν άνθρωποι με καρδιά, αισθήματα και με δεσπόζουσα στην ψυχή τους την κορυφαία αρετή της αγάπης.

Ολόψυχα ευχόμαστε ο Δωρεοδότης Κύριός μας να σας αγιάζει αδιαλείπτως για να έχετε υγεία αμφιλαφή, μακροημέρευση και βίο κατά πάντα πολύκαρπο και καλλίκαρπο προς ωφέλεια της κοινωνίας μας.

Με τιμή και πολλές εόρτιες ευχές
Ο Μονεμβασίας και Σπάρτης Ευστάθιος

Δείτε φωτογραφικό υλικό και video από τη δράση