Ορκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχή Ανατολικής Μάνης

Η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε υπό  τις ευλογίες  του Σεβ. Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσοστόμου

Όρκο πίστης στην Πατρίδα και υπακοής στο Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους έδωσαν το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023 ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης Πέτρος Ανδρεάκος, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, οι Πρόεδροι και τα μέλη των Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων, καθώς και οι Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Ανατολικής Μάνης. Όλοι τους δεσμεύθηκαν να εκπληρώνουν τα καθήκοντά τους με εντιμότητα και ευσυνειδησία.

Η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε υπό  τις ευλογίες  του Σεβ. Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσοστόμου στο Κλειστό Γυμναστήριο Αρεόπολης.

Στην ομιλία του, ο επανεκλεγείς Δήμαρχος ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Δηλώνουμε ανοιχτοί σε κάθε προσφορά εποικοδομητικής συνεργασίας, σε κάθε ενέργεια που συμβάλλει στην πρόοδο και στον εκσυγχρονισμό του τόπου μας. (…) Με απόλυτη διαφάνεια και πνεύμα ενότητας, οφείλουμε να βαδίσουμε από κοινού στη νέα δημοτική περίοδο, που ξεκινά σε λίγες ημέρες. Έχουμε επίγνωση των δυσκολιών του έργου μας. Είμαστε όμως όλοι  αποφασισμένοι να το φέρουμε εις πέρας με επιτυχία. Γι’ αυτό θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και ανιδιοτελώς, τηρώντας με πίστη τον Ιερό Όρκο που μόλις δώσαμε».