Όπλα και ναρκωτικά στην Καλαμάτα

Νέες συλλήψεις

Συνελήφθη, χθες (16.3.2023) το πρωί, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 33χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -5,9- γραμμαρίων καθώς και τσιγαριλίκι κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία, που έγινε την 8.3.2023 στο Ναύπλιο Αργολίδας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 59χρονης ημεδαπής, για κλοπή.

Συνελήφθη, χθες (16.3.2023) το απόγευμα, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, 26χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αλεξανδρούπολης, για απάτη.

Συνελήφθη, χθες (16.3.2023) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 42χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -1- πολεμικό τυφέκιο, γεμιστήρα, -29- φυσίγγια, -12- ναρκωτικά δισκία, κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των -720- ευρώ.