Open Road Football Experience | Ένα σπουδαίο event από τον Ηλία Αναστασάκο

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως ένα σπουδαίο και πρωτοπόρο ποδοσφαιρικό event θα λάβει χώρα στην πόλη της Σπάρτης. Το χρονικό διάστημα από 18 έως 22 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το “Open Road Football Experience”. Πρόκειται για ένα ποδοσφαιρικό Camp στο οποίο εξειδικευμένο προπονητικό team από κορυφαίες Ακαδημίες της Ισπανίας, όπως αυτές της Barcelona, Murcia, Espanyol κ.ά., θα μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους σε παιδιά ηλικίας 7 έως 17 ετών με στόχο να αγαπήσουν και να έρθουν πιο κοντά στο άθλημα. Με το πέρας του Camp, προπονητές και scouters, θα αξιολογήσουν τους συμμετέχοντες και θα «ανοίξουν το δρόμο» σε δύο αθλητές ώστε να συμμετάσχουν σε δοκιμαστικά Ακαδημιών υψηλού επιπέδου στην Ισπανία.

Ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθεί επιμορφωτικό σεμινάριο προπονητών το οποίο θα αποτελέσει μια μοναδική ευκαιρία για προπονητές, να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σχετικά με το Ισπανικό μοντέλο προπόνησης.

Σκοπός μας είναι να το αναδείξουμε το “Open Road Football Experience” ως το σημαντικότερο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού και σας καλούμε να συμμετάσχετε στην προώθηση και ανάδειξή του, ως χορηγοί επικοινωνίας στις επίσημες σελίδες σας και στα social media (Facebook, Instagram κλπ.).

«OPEN ROAD FOOTBALL EXPERIENCE»
Κόστος συμμετοχής: Συμμετοχή Κόστος
1 παιδί 150€
2 αδέρφια 240€
3 αδέρφια 300€

Παροχές συμμετεχόντων:
Εμφάνιση (full set), εξειδικευμένο προπονητικό team από την Ισπανία, εργομετρικά, παρακολούθηση SCOUTERS, έγγραφη αξιολόγηση για κάθε αθλητή.

Extra παροχές:

1. Κάθε συμμετέχοντας μπαίνει αυτομάτως στην κλήρωση για να κερδίσει δωρεάν τη συμμετοχή του σε ποδοσφαιρικό Camp στην Αμερική.

2. Μετά από αξιολόγηση δύο (2) συμμετέχοντες παίρνουν το εισιτήριο για δοκιμαστικά σε ακαδημίες της Ισπανίας.

Για διευκρινίσεις είμαστε στη διάθεση σας.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Τηλ: 6982 817 285, 6987 704 471
E-mail: openroadfootball@gmail.com
Facebook: OPEN ROAD FOOTBALL EXPERIENCE

Με εκτίμηση
Ο Υπεύθυνος Camp
Αναστασάκος Ηλίας