Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης 2-1 | video

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ έφτασε πολύ κοντά σε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα στην έδρα του Ολυμπιακού, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή, αλλά τελικά γνώρισε την ήττα με 2-1 με γκολ στις καθυστερήσεις. Ο Tonso στο 67′ είχε ισοφαρίσει σε 1-1.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ απείλησε στο 10′ με σουτ του Τσιλιανίδη έξω από την περιοχή, το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Γιαννιώτης, πέφτοντας στη δεξιά του γωνία. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 18′ με πολύ δυνατό σουτ του Camara έξω από την περιοχή και διατήρησε το προβάδισμα μέχρι το τέλος του πρώτου 45λέπτου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Fernandez που είχε περάσει ως αλλαγή σούταρε στη δεξιά γωνία της εστίας του Ολυμπιακού, αλλά ο Γιαννιώτης έδιωξε σε κόρνερ. Στο 55′ ο Μανιάς δεν κατάφερε να βρει καλά την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, από εκτέλεση φάουλ κι έτσι χάθηκε η ευκαιρία.

Στο 67′, όμως, όλα λειτούργησαν ιδανικά στην επίθεση. Ο Fernandez από αριστερά έκανε την τελική πάσα και ο Tonso με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στον ουρανό των διχτύων για το 1-1. Στο 80′ ο Παπαδόπουλος έκανε εκπληκτική επέμβαση σε εξ’ επαφής προβολή του Hassan, ενώ στο 86′ ο σκόρερ του ΑΣΤΕΡΑ είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 1-2, αλλά σούταρε δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Natkho με σουτ μέσα από την περιοχή έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό με 2-1.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης Ομάρ, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμαρά (84′ Νάτχο), Χριστοδουλόπουλος (72’Χασάν), Φορτούνης (74’Φετφατζίδης), Ποντένσε, Γκερέρο.

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Παπαδόπουλος, Βλάχος, Κώτσιρας (46’ Φερνάντεθ), Μαρτίνεθ, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Καλτσάς (61’ Τόνσο), Μανιάς (79’ Βαλιέντε).

Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος (σύνδεσμος Λάρισας)

https://www.youtube.com/watch?v=tTE_7q18r6M