Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το KYTHIRA MTB MARATHON CHALLENGE

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το Σάββατο 28 Απριλίου 2018 η διεξαγωγή του KYTHIRA MTB MARATHON CHALLENGE, με τους αθλητές και τους διοργανωτές να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

Οι συμμετοχές στις τρεις διαδρομές ήταν περίπου 40, μεταξύ αυτών και κορυφαίοι αθλητές στην ορεινή ποδηλασία και στόχος όλων αποτελεί ο αγώνας ορεινής ποδηλασίας, να αποτελέσει έναν «ζωντανό» θεσμό που θα συμβάλει στην ενίσχυση του πολιτισμού, του αθλητισμού και του τουρισμού και να προάγει τις αξίες, την ιστορία και την παράδοση του νησιού μας.

Οι αθλητές και οι συνοδοί τους, που είχαν έρθει από Αθήνα, αλλά και άλλα μέρη της Ελλάδας, αποχώρησαν με τις καλύτερες των εντυπώσεων, συνεχάρηκαν τη διοργάνωση για την άρτια οργάνωση του αγώνα, τις διαδρομές, τη σήμανση, τη βοήθεια των εθελοντών, καθώς και την απαράμιλλη ομορφιά των τοπίων των διαδρομών, ενώ όλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το μπουφέ και το πάρτυ μετά τις απονομές.

Την ίδια ημέρα, έγιναν παράλληλα παιχνίδια με ποδήλατα για παιδιά, στο πλαίσιο του KYTHIRA MTB MARATHON CHALLENGE .

Η εκκίνηση και ο τερματισμός του KYTHIRA MTB MARATHON CHALLENGE έγινε στην Αγία Πελαγία. Τόσο στην Αγία Πελαγία, όσο και σε όλα τα σημεία της διαδρομής βρίσκονταν από νωρίς εθελοντές, οι οποίοι βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα και αφού ολοκληρώθηκε ο τερματισμός των αθλητών, ακολούθησε η τελετή βράβευσης των νικητών των αγώνων. Την παράσταση μεταξύ των αθλητών «έκλεψε» ο τελευταίος ποδηλάτης που (όμως) έφτασε στον τερματισμό.