Ολοκληρώθηκαν οι φετινές κατασκηνώσεις στην Ταϋγέτη

Το απόγευμα της Παρασκευής 3 Αυγούστου 2018 πραγματοποιήθηκε στην Ταϋγέτη η λιτή, αλλά μεστή νοημάτων, τελετή λήξης, της γ’ κατασκηνωτικής περιόδου των αγοριών, που φιλοξένησε εκατό νέους των τριών τάξεων του Λυκείου.
Η τελετή ξεκίνησε με την τέλεση Ιεράς Παράκλησης στην Υπεραγία Θεοτόκο από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Ευστάθιο. Ακολούθως, στον χώρο της τραπεζαρίας, έλαβε χώρα η γιορτή που ήταν αφιερωμένη στον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία με τη συμμετοχή όλων των ομάδων.
Χαιρετισμό απηύθυνε, ύστερα από παραίνεση του σεπτού Ποιμενάρχη μας, ο Αρεοπαγίτης καταγόμενος από τον Κεφαλά κ. Γεώργιος Κοντός. Η τελετή συνεχίστηκε με τον πατρικό λόγο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας, ο οποίος συνεχάρη τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας Πανοσ. Αρχ. Θεόφιλο Μαντζαβράκο, που ήταν ο υπεύθυνος ιερέας της περιόδου, τους αρχηγούς κυρίους Ιωάννη Κατσούλη και Ιωάννη Γκουβάτσο, τα στελέχη και όλους τους κατασκηνωτές για την εξαιρετική γιορτή που παρουσίασαν. Στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν με οποιοδήποτε τρόπο στην εύρυθμη λειτουργία και των φετινών Κατασκηνώσεων. Κατακλείοντας αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα των κατασκηνωτικών ημερών στην εν γένει ζωή ενός νέου ανθρώπου, ενώ ευχήθηκε με υγεία και χαρά να ξαναβρεθούν όλοι το επόμενο Καλοκαίρι στις φιλόξενες εγκαταστάσεις της Ταϋγέτης.
Η γιορτή ολοκληρώθηκε με τον Σεβασμιώτατο να μοιράζει αναμνηστικά δώρα σε κατασκηνωτές, γονείς και στελέχη.