«Όλα Θα Πάνε Καλά» | Ντουέτο Σχοινά & STAN

Μία φιλανθρωπική πρωτοβουλία στον καιρό του κορωνοϊού

Ο Διονύσης Σχοινάς και ο STAN Αντιπαριώτης, δύο καλλιτέχνες ιδιαίτερα αγαπητοί στο κοινό, συνεργάζονται για πρώτη φορά δισκογραφικά με αφορμή μία φιλανθρωπική πρωτοβουλία στον καιρό του κορονοϊού.

Ο διαχρονικός καλλιτέχνης και ο ταλαντούχος τραγουδιστής και δημιουργός ενώνουν τις φωνές τους σε ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι με τον τίτλο «Όλα Θα Πάνε Καλά» που κυκλοφορεί για να συνοδεύσει μουσικά καμπάνια για την ενίσχυση του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού.

Ο Διονύσης Σχοινάς και ο STAN Αντιπαριώτης στέλνουν μηνύματα αισιοδοξίας και δύναμης και γεμίζουν τις ψυχές ελπίδα, τονίζοντας ότι «Όλα Θα Πάνε Καλά» μέσα στην αγωνία που βιώνουμε όλοι εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19.

Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο STAN Αντιπαριώτης και οι στίχοι ανήκουν στον Ζήνωνα Ζιντίλη, εμπνευστής της πρωτοβουλίας για την ενίσχυση του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού των έκτακτων δράσεών του για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας στην τοπική κοινότητα.

«Όλα Θα Πάνε Καλά», ένα τραγούδι που λειτουργεί ως ενωτικός κρίκος και θυμίζει τις διαφορετικές δυνατότητες της μουσικής.

Η μουσική συνάντηση του Διονύση Σχοινά και του STAN Αντιπαριώτη συνοδεύεται από ένα εξίσου αισιόδοξο και συγκινητικό music video.

Στα πλάνα παρακολουθούμε τους δύο καλλιτέχνες σε ευχάριστο κλίμα στο στούντιο ηχογράφησης, καθώς και φωτογραφίες επαγγελματιών υγείας και επωνύμων από την Κύπρο και όχι μόνο που στέλνουν το δικό τους μήνυμα ότι «Όλα Θα Πάνε Καλά».

Κυκλοφορεί από την Icon Music και την Panik Records.

hit-channel