«Οινόπνευμα Φτηνό»: Ο Γιώργος Μαζωνάκης επιστρέφει με νέο τραγούδι

Το νέο τραγούδι του Γιώργου Μαζωνάκη είναι γεγονός.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες από τη Minos EMI / Universal το ολοκαίνουργιο single «Οινόπνευμα Φτηνό».

Ο χαρισματικός καλλιτέχνης επιστρέφει δισκογραφικά με νέο τραγούδι ενώ συνεχίζεται η ατελείωτη επιτυχία του αγαπημένου «Ένα Θαύμα», σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια, το οποίο είναι γαντζωμένο στις πρώτες θέσεις των ραδιοφωνικών μεταδόσεων.

Την ίδια στιγμή το συναισθηματικό video clip για το «Ένα Θαύμα» μετρά πάνω από 11 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης ειδικεύεται στις προτάσεις που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα και επιβεβαιώνουν την ευελιξία της ερμηνείας του. Τραγούδια που του ταιριάζουν, τα αγαπάει και στα οποία βάζει την προσωπική σφραγίδα του.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης συναντά συντελεστές που προέρχονται από κοινές αλλά και διαφορετικές κατευθύνσεις, συναλλάσσεται δημιουργικά μαζί τους και καταλήγει πάντα σε ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα.

Αυτήν την επιτυχημένη πρακτική ακολουθεί και στο ολοκαίνουργιο τραγούδι του με τίτλο «Οινόπνευμα Φτηνό».

Ένα τραγούδι με ιδιαίτερο ήχο και ευρηματικό στίχο, που κάνει πράξη το επόμενο single από τη νέα δισκογραφική δουλειά του Γιώργου Μαζωνάκη μετά τα τραγούδια «Ένα Θαύμα», «Αγαπώ Σημαίνει» και «Σώπα Κι Άκου», που έτυχαν όλα ευρύτατης αποδοχής.

Το «Οινόπνευμα Φτηνό» θα κυκλοφορήσει από τη Minos EMI / Universal σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής τη Δευτέρα 15 Απριλίου.

hit channel