Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της σεζόν σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

SUPERLEAGUE INTERWETTEN

NOVA: Ολυμπιακός (δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα), Αρης, Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα (και οι τρεις είχαν από πέρυσι συμβόλαιο και για τη σεζόν 2021-2022).

*COSMOTE TV: ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Αστέρας, Βόλος, ΟΦΗ, Απόλλων, Παναιτωλικός, Λαμία, Ιωνικός.

*Ουδεμία απ΄ αυτές τις συμφωνίες έχει επικυρωθεί, αλλά προς Cosmote TV οδεύουν οι εννιά ομάδες, ερωτηματικό παραμένει ο ΠΑΟΚ.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Τα δικαιώματα για Champions League (Ολυμπιακός), Εuropa League και Conference League από τη φάση των play offs μέχρι και τον τελικό των διοργανώσεων έχει η Cosmote TV. Το ΜΕGA Channel θα μεταδώσει 12 ματς Champions League από τη φάση των ομίλων και έπειτα, τα οποία θα μεταδίδονται και από την Cosmote TV. Κάποια εξ’ αυτών θα είναι και του Ολυμπιακού αν προκριθεί στους ομίλους (όχι όλα, ανάλογα με την ημέρα που αγωνίζεται).

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τα τελευταία χρόνια τα δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας είχε η Cosmote TV, εφέτος προς το παρόν είναι «στον αέρα»

SUPERLEAGUE 2

«Ανοιχτό» για να πάρει τα δικαιώματα η ΕΡΤ, έντονες φήμες ότι η Cosmote TV θα πάρει τα δικαιώματα Παναθηναϊκού Β’ και ΑΕΚ Β΄, ενώ η NOVA του Ολυμπιακού Β’. Πάλι ερωτηματικό ο ΠΑΟΚ Β’. Θολό το τοπίο ακόμα, τίποτα δεν είναι οριστικό.

ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Cosmote TV: Αγγλία (μέχρι και την εφετινή σεζόν, από το 2022 έως το 2025 πιθανότατα καταλήγει στη Nova, αναμένεται εντός των επόμενων ημερών το αποτέλεσμα του σχετικού διαγωνισμού), Ιταλία, Πορτογαλία, Σκωτία – Κύπελλο Αγγλίας, Κύπελλο Ισπανίας.

ΝOVA: Ισπανία, Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία – Κύπελλο Γερμανίας.
ΜΠΑΣΚΕΤ

Cosmote TV: NBA
NOVA: Euroleague (Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός), Eurocup (Προμηθέας)
ΕΡΤ: Βasket League

* Xωρίς τηλεοπτική στέγη: Κύπελλο Ελλάδας (πέρυσι η ΕΡΤ), BCL (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Λαύριο, Περιστέρι – πέρυσι η ΕΡΤ).