85 οι ταυτοποιημένοι νεκροί από την καταστροφική φωτιά στο Μάτι

Σε 85 ανέρχονται οι ταυτοποιημένοι νεκροί από την καταστροφική πυρκαγιά στην ανατολική Αττική, σύμφωνα με την νεότερη ενημέρωση από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας και την Πυροσβεστική.

Εξ αυτών οι 76 είναι θύματα που απανθρακώθηκαν από την φωτιά και απαιτήθηκε η ταυτοποίησή τους από ιατροδικαστές, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις κατέληξαν νοσηλευόμενοι σε νοσοκομεία της Αττικής.

Οκτώ άτομα παραμένουν αγνοούμενα, σύμφωνα με δηλώσεις συγγενών τους.

Οι αγνοούμενοι ανέρχονταν σε 14 χθες, που σημαίνει ότι υπάρχει πλήρης σύμπτωση ανάμεσα στην μείωση των αγνοούμενων και την αύξηση των αναγνωρισμένων νεκρών κατά έξι άτομα.

Το μεσημέρι έγινε γνωστό από συγγενείς η ταυτοποίηση της σορού του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη, που αγνοείτο από το απόγευμα της προηγούμενης Δευτέρας.

Οι Αρχές δεν διευκρινίζουν πόσες σοροί παραμένουν μη ταυτοποιημένες στο εργαστήριο, όμως εκτιμάται πως ανέρχονται περίπου σε 10.

Δεν είναι σαφές εάν στις αναγνωρισμένες σορούς περιλαμβάνονται πτώμα που βρέθηκε χθες ανοιχτά της περιοχής Κόκκινο Λιμανάκι ή ένα ακόμα πτώμα που βρέθηκε σήμερα το πρωί ανοιχτά της νήσου Φλέβες.

skai.gr