Οδός Κύπρου: Παραμένουν τα προβλήματα στο οδόστρωμα (ΦΩΤΟ)

Για εμπαιγμό από πλευράς της Δημοτικής αρχής κάνουν λόγο οι κάτοικοι

Ακόμα μια καταγγελία για την κατάσταση που επικρατεί στην οδό Κύπρου έφτασε στα γραφεία του FLY. Συγκεκριμένα γίνεται λόγος για το οδόστρωμα της οδού, που εξακολουθεί να έχει τα μαύρα του τα χάλια. Ως γνωστόν μετά τα έργα που πραγματοποιήθηκαν για τα όμβρια νερά, βρέθηκαν αρχαία με αποτέλεσμα την καθυστέρηση της ολοκλήρωσης του έργου.

Οι κάτοικοι της περιοχής πραγματικά έχουν ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ όλους αυτούς τους μήνες, κάνουν λόγο για εμπαιγμό από την δημοτική αρχή, με την υπομονή τους πλέον να έχει εξαντληθεί.

Παρά τις διαβεβαιώσεις που δόθηκαν από την δημοτική αρχή για λύση του προβλήματος , ήδη διανύουμε τα μισά του πρώτου μήνα του 2023 και το πρόβλημα δυστυχώς υφίσταται ακόμα.

Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου, πριν από κάποια 24ωρα , εμφανίστηκε στην περιοχή ένα αγροτικό όχημα με έναν άνδρα να ρίχνει αμμοχάλικο διάσπαρτα στο δρόμο προφανώς για να καλύψει τις λακκούβες.

Δείτε το μήνυμα των κατοίκων της περιοχής

Οδός Κύπρου. Επεισόδιο Ιανουάριος 2023.
Οι δημοτικές αρχές συνεχίζουν να περιπαίζουν με τους κατοίκους υποτιμώντας τη νοημοσύνη μας, βαφτίζοντας την ασφαλτόστρωση που έχουν υποσχεθεί με φτυαριές από αμμοχάλικο.
“Ως πότε”, αναρωτιόμαστε με την εναπομείνασα οργισμένη λογική μας.