Ο Τεντόγλου στο ΣΕΦ θα κυνηγήσει το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού στίβου

Αυτός θα είναι και ο προτελευταίος του αγώνας πριν το Ευρωπαϊκό

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη και τελευταία ημέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου, με τον Μίλτο Τεντόγλου να είναι αυτός που κλέβει την παράσταση.

Ο ολυμπιονίκης του μήκους μετά τον σάλο που ξέσπασε με την ακύρωση του 8,40μ. που είχε κάνει στο Τόρουν, εξαιτίας του… παπουτσιού, «απάντησε» με ένα 8,41μ., σε μίτινγκ της πόλης Λιεβέν στη Γαλλία.

Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι έγινε… trend αυτές τις ημέρες λόγω αυτής της ιστορίας και στο twitter αποθεώθηκε από τους χρήστες για το πως αντέδρασε στον επόμενο αγώνα του.

Και σήμερα, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, αναμένεται να τραβήξει πολύ κόσμο ο οποίος θέλει να τον δει από κοντά να αγωνίζεται.

Υπολογίζεται ότι οι θεατές στο ΣΕΦ μπορεί να φτάσουν και τους 10.000 για χάρη του πρωταθλητή από τα Γρεβενά, ο οποίος «φτιάχνεται» από τέτοιες ατμόσφαιρες. Και μάλιστα, δεν αποκλείεται να τον δούμε να κυνηγά και το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού, το οποίο είναι στα 8,55μ., από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Βελιγράδι πριν ένα χρόνο, άλμα που του έδωσε και τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή στον κλειστό.

Αυτός θα είναι και ο προτελευταίος του αγώνας πριν το Ευρωπαϊκό, καθώς στις 22 του μηνός θα αγωνιστεί και στο διεθνές μίτινγκ της Μαδρίτης, που θα κάνει και το τελικό τεστ πριν πάει να υπερασπιστεί τον τίτλο του στην Κωνσταντινούπολη.