Ο πατριωτισμός της Ευρώπης έστειλε το μήνυμά του από τη Ρώμη για τις ευρωεκλογές

Μήνυμα του κ. Εμμανουήλ Φράγκου, Ευρωβουλευτή της Ελληνικής Λύσης

Ο Ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης και μέλος της πολιτικής ομάδας των Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών (ECR), Εμμανουήλ Φράγκος (Φραγκούλης), παρευρέθηκε σε σειρά εκδηλώσεων του ευρωπαϊκού κόμματος του ECR. Το γεγονός πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη, στις 15-17 Δεκεμβρίου.
Ο κ. Φράγκος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συζητήσει με τους ηγέτες των πατριωτικών κομμάτων της Ευρώπης. Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, συναντήθηκε και συζήτησε με την κ. Τζόρτζια Μελόνι, Πρωθυπουργό της Ιταλίας και Πρόεδρο του Fratelli d’ Italia (Αδέλφια της Ιταλίας) και του ECR, τον κ. Ματέο Σαλβίνι, Αντιπρόεδρο της Ιταλικής Κυβέρνησης, Υπουργό Εσωτερικών και ηγέτη της ιταλικής Λέγκας του Βορρά, τον κ. Σάντι Αμπασκάλ, Πρόεδρο του πατριωτικού κόμματος της Ισπανίας (VOX – Φωνή) και τον κ. Τζόρτζε Σιμιόν, Πρόεδρο της Συμμαχίας για την Ένωση των Ρουμάνων.


Οι Ευρωπαίοι πατριώτες είναι μαζί, ενωμένοι για το καλό και το μέλλον της Ευρώπης. Οι αξίες μας για εθνική ανεξαρτησία, την ελευθερία των πολιτών και την προάσπιση της Δημοκρατίας από κάθε αλλότριο συμφέρον θα οδηγήσουν την Ευρώπη και την Ευρωπαϊκή Ένωση στον δρόμο της προόδου και της υπερηφάνειας των εθνών-κρατών στις επερχόμενες ευρωεκλογές.
Ώρα για ένα τέλος στη λαθρομετανάστευση και ώρα για ασφαλή σύνορα, ασφαλή καθημερινότητα, παραγωγικές οικονομίες και άμεσες λύσεις και κίνητρα για το δημογραφικό πρόβλημα της Ευρώπης!