Ο Μητροπολίτης Αργολίδας έκοψε τη βασιλόπιτα στην Αγία Τριάδα Μέρμπακα

Μίλησε και για τις αλησμόνητες πατρίδες

Την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023 το  απόγευμα στον ενοριακό ιερό ναό Αγίας Τριάδος  (Μερμπακα)  πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της  πρωτοχρονιάτικη ς βασιλόπιτας της ενορίας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο ο οποίος και μίλησε με θέμα οδοιπορικό στις αλησμόνητες πατρίδες .

Στην συνέχεια έψαλαν  τα κάλαντα η παραδοσιακή μεικτή χορωδία  του Λυκείου των Ελληνίδων παραρτήματος Άργους, η παιδική χορωδία της σχολής βυζαντινώς μουσικής της ιεράς μητροπόλεως Αργολίδος με την συνοδεία παιδικής ορχήστρας παραδοσιακών οργάνων υπό τη διεύθυνση του χοράρχη Ιωάννη Χαβιαρλή.

Στην αρχή  της εκδήλωσης ο εφημέριος του ναού π. Ιωάννης Μητροσύλης ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη  Αργολίδος για την τιμή που έκανε και παραβρέθηκε στην εκδήλωση της ενορίας ,καθώς κι ‘όλο το κόσμο που συμμετείχε .

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι βουλευτές Αργολίδος  Ιωάννης  Ανδριανός και Α.Πουλάς ,ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος , Ιερείς , η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ  Μαρία Ράλλη , ο πρόεδρος της κοινότητας Γ.Μαστοράκος  ,  ο Παναγιώτης Ψυχογυιός μέλος του ΔΣ του επιμελητηρίου Αργολίδος