Ο Michael Jackson γίνεται ταινία

Με ... συνταγή από Bohemian Rhapsody

Η εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών Lionsgate και ο σκηνοθέτης Αντουάν Φουκουά θα μεταφέρουν τη ζωή του Μάικλ Τζάκσον στη μεγάλη οθόνη.

«Για μένα, δεν υπάρχει καλλιτέχνης με τη δύναμη, το χάρισμα και την απόλυτη μουσική ιδιοφυΐα του Μάικλ Τζάκσον. Με επηρέασε να φτιάξω μουσικά βίντεο παρακολουθώντας τη δουλειά του. Ο πρώτος μαύρος καλλιτέχνης, που έπαιζε σε υψηλή συχνότητα στο MTV», δήλωσε ο Αντουάν Φουκουά. «Η μουσική του και αυτές οι εικόνες είναι μέρος της κοσμοθεωρίας μου και η ευκαιρία να αφηγηθώ την ιστορία του στην οθόνη, παράλληλα με την ακαταμάχητη μουσική του».

Την παραγωγή της ταινίας, η οποία θα έχει τον τίτλο «Michael», έχει αναλάβει ο Γκρέιχαμ Κινγκ («Bohemian Rhapshody»)μαζί με την οικογένεια του τραγουδιστή και το σενάριο ο υποψήφιος για Όσκαρ, Τζον Λόγκαν («Gladiator», «The Aviator»). Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Lionsgate η ταινία «θα εξιστορεί όλες τις πτυχές της ζωής του Τζάκσον».

Η μεταφορά στον κινηματογράφο της ζωής του «Βασιλιά της Ποπ», έρχεται μετά το μιούζικαλ «MJ» στη σκηνή του Μπρόντγουεϊ το 2022 με εισπράξεις πάνω από $83 εκατ. σύμφωνα με τον Guardian.

Πηγή: skai.gr