Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος στον FLY για τη Novartis: “Έτσι είναι η γιαλαντζί Αριστερά”

Για το σκάνδαλο της Novartis, το πρόσφατο συλλαλητήριο για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, καθώς και το ΚΕΕΜ Σπάρτης μίλησε σήμερα, στην πρωινή ζώνη του FLY, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κύριος Λεωνίδας Γρηγοράκος. Ο Λάκωνας πολιτικός σχολίασε το θέμα της Novartis κάνοντας λόγο για τακτικισμούς του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επιδιώκει να πολώσει το κλίμα ενόψει και των εκλογών, τις οποίες τοποθέτησε εντός του 2018. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι πρόκειται για μία ανερμάτιστη κυβέρνηση, η οποία δημιουργεί εχθρούς και κατασυκοφαντεί το πολιτικό σύστημα. “Έτσι είναι η γιαλαντζί αριστερά”, σημείωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας “Δεν τους βγήκε το κλίμα με το μακεδονικό κι έφτασαν να κάνουν παρέμβαση μέχρι και στη Δικαιοσύνη για ένα θέμα, στο οποίο δεν υπάρχουν πολιτικές ευθύνες“.

Αναφορικά με το συλλαλητήριο της Κυριακής, ο κύριος Γρηγοράκος τόνισε στον FLY ότι το συγκεκριμένο θέμα απαιτεί ενότητα και σοβαρότητα και όχι φανατισμό και ελαφρότητα, κατηγορώντας μάλιστα την κυβέρνηση για κοντόφθαλμη πολιτική και απέχθεια προς την πολυπληθή συγκέντρωση. Δεν μπορούν να χαρακτηρίζουν δεξιούς και ακροδεξιούς όσους συμμετείχαν, δεν μπορούν να αποδομούν το λόγο του Μίκη Θεοδωράκη, επεσήμανε ο βουλευτής Λακωνίας.

Τέλος, σχετικά με το ΚΕΕΜ Σπάρτης, ο Λεωνίδας Γρηγοράκος σχολίασε στον FLY ότι οι νέες αποφάσεις αφορούν τη συνολική αναδιοργάνωση του χώρου και δεν δήλωσε αισιόδοξος για την περαιτέρω αξιοποίησή του, μιας και θεωρεί απαραίτητο να δημιουργηθεί ένα master plan για το μέλλον των εγκαταστάσεων. Ρωτήσε το Δήμο Σπάρτης και την Περιφέρεια τι έχουν κάνει για το θέμα αυτό, σχολίασε χαρακτηριστικά.