Ο Κωνσταντίνος Αργυρός παρουσιάζει το νέο άλμπουμ του

Με ένα συναρπαστικό τρέιλερ προλειάνει ο Κωνσταντίνος Αργυρός το έδαφος για το δίσκο της χρονιάς.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δίνει μία δυνατή γεύση από τη νέα και πολυαναμενόμενη δισκογραφική δουλειά του, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μετρά ένα εκθαμβωτικό σερί από σαρωτικές επιτυχίες που τον έχουν αναδείξει ως ένα από τα πιο επιτυχημένα ονόματα στο ελληνικό πεντάγραμμο αυτή τη στιγμή.

Το δρόμο για τον καινούργιο δίσκο του Κωνσταντίνου Αργυρού άνοιξαν πρώτα τα ασυναγώνιστα «Ξημερώματα», που αποτέλεσαν αναντίρρητα τη μεγαλύτερη ελληνική επιτυχία του 2017, παραμένοντας στο Νο1 του ελληνικού Airplay Chart για τον εντυπωσιακό αριθμό των 15 συνεχόμενων εβδομάδων.

Τη σκυτάλη παρέλαβαν τα «Ψέματα» για να ακολουθήσουν τον ίδιο φρενήρη ρυθμό, συμπληρώνοντας έντεκα διαδοχικές εβδομάδες κυριαρχίας στην πρώτη θέση του ελληνικού Airplay Chart.

Το φετινό καλοκαίρι, ο αγαπημένος καλλιτέχνης μάς έχει κάνει «Λιώμα» με την ομότιτλη επιτυχία του, η οποία έχει διανύσει τρεις συνεχόμενες εβδομάδες στην κορυφή των ραδιοφωνικών μεταδόσεων.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός προμηνύει τη νέα δισκογραφική δουλειά του, την πρώτη με την ετικέτα της Panik Platinum, με ένα εντυπωσιακό, κινηματογραφικό και συγχρόνως συναρπαστικό τρέιλερ που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Δημολίτσας. Ξεχωριστά πλάνα υψηλής αισθητικής που εντυπωσιάζουν, γυρισμένα σε ξεχωριστά μέρη της Ελλάδας και πολύ διαφορετικά σκηνικά.

Στο βίντεο αποκαλύπτονται τρία ακυκλοφόρητα τραγούδια του καλλιτέχνη, τα οποία πρόκειται να συμπεριληφθούν στο επερχόμενο άλμπουμ του.

«Ύστερα από δυόμισι χρόνια εμπειριών στη χώρα που μεγάλωσα και συνεχίζω να ζω και μετά από στιγμές που μοιράστηκα με όλους εσάς (είτε προσωπικές είτε αφηγούμενες από φίλους), ήρθε η στιγμή να ταξιδέψουμε μαζί σε νέους μουσικούς δρόμους, στους οποίους ούτε εγώ ο ίδιος έχω ταξιδέψει», γράφει ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

«Με σεβασμό πάνω απ’ όλα σε εσάς, στη μουσική και στους συνεργάτες μου {…} Η νέα μου δισκογραφική δουλειά έρχεται σε λίγες ημέρες και εύχομαι να την κάνετε δική σας», προσθέτει.

Περισσότερες λεπτομέρειες, όπως ο τίτλος, η ημερομηνία κυκλοφορίας, το περιεχόμενο και οι συντελεστές, θα δοθούν στη δημοσιότητα το προσεχές διάστημα.

hit – channel