Ο Κώστας Δόξας σε ένα απίστευτο «Σερί» που δεν έχει ξαναγίνει

Δεν έχουν ξαναγίνει όσα συμβαίνουν στο απίστευτο video clip που ετοίμασε ο Κώστας Δόξας για το «Σερί».

Ένα τραγούδι που φιλοδοξεί να γίνει μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του καλοκαιριού φέρνει ο αγαπημένος Κώστας Δόξας.

Εδώ και ένα χρόνο βρίσκεται στα καλύτερά του. Παρέα με τη δισκογραφική εταιρεία του, την Epic Music Records και τους στενούς συνεργάτες του, ο Κώστας Δόξας κάνει πολύ καλές και σωστές επιλογές.

Η «Φασαρία» ξεπέρασε τα 6.000.000 προβολές και ακούστηκε παντού κάνοντας αρκετά μεγάλη φασαρία και το «Εδώ Δε Μένει Κανείς» απέκτησε δυναμική παρουσία στο ελληνικό και κυπριακό ραδιοφωνικό airplay.

Ο Κώστας Δόξας επιστρέφει με ένα ακόμα μεγαλύτερο «χτύπημα» και είναι αποφασισμένος να συνεχίσει το «Σερί» των επιτυχιών.

Το «Σερί» είναι η νέα επιτυχία που αναμένεται να ακουστεί πάρα πολύ τους επόμενους μήνες. Με δύο διαφορετικές εκδοχές και μουσική που ξεσηκώνει, έρχεται να γίνει το απόλυτο viral σε ραδιόφωνα και νυχτερινά μαγαζιά. Η μία εκδοχή σε ρυθμούς reggae που «μυρίζει» καλοκαίρι και η άλλη σε διάθεση που ανεβάζει και θα μας κάνει να την χορεύουμε μέχρι το πρωί.

Η μουσική ανήκει στον Teo Tzima και οι στίχοι στον Δημήτρη Μπέρη ενώ την παραγωγή ανέλαβε ο Πάρης Κάλπος και ολόκληρη η ομάδα της Epic Music.

Το «Σερί» έχει οπτικοποιηθεί από τον Βαγγέλη Τσαουσόπουλο, ο οποίος περνάει τέλεια τη διάθεση του τραγουδιού σε εικόνα και δε θα πιστεύετε στα μάτια σας με αυτό που θα δείτε, αφού είναι ό,τι πιο τρελό έχετε δει ποτέ.

Κυκλοφορεί από την Epic Music Records και τη Minos EMI / Universal.

hit-channel