Ο Eros Ramazzotti έρχεται στην Αθήνα για μία αξέχαστη συναυλία

Ο αγαπημένος Eros Ramazzotti ο διασημότερος και πιο επιτυχημένος Ιταλός καλλιτέχνης των τριών τελευταίων δεκαετιών, έρχεται στην Αθήνα την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019, στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do), για μία αξέχαστη βραδιά γεμάτη τεράστιες επιτυχίες.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο μίας μεγάλης παγκόσμιας περιοδείας για την προώθηση του νέου άλμπουμ του, «Vita Ce N’è». O δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 23 Νοεμβρίου από την Polydor Records / Universal Music σε CD, Deluxe CD, διπλό LP και διπλό χρωματιστό LP σε Super Box Deluxe.

Η παγκόσμια περιοδεία ξεκινάει από το Μόναχο, στις 17 Φεβρουαρίου 2019 και θα φέρει τον Eros Ramazzotti σε 5 διαφορετικές ηπείρους και σε μερικές από τις ομορφότερες αρένες σε ολόκληρο τον κόσμο, σε συνεργασία με τις εταιρείες «Radiorama» και «Vertigo» (του ομίλου «CTS Eventim»).

Ο διασημότερος Ιταλός καλλιτέχνης πρόσφατα διέρρευσε τα πρώτα δείγματα της επιστροφής του στη μουσική σκηνή, μέσω μιας καμπάνιας στις σελίδες του στα κοινωνικά δίκτυα.

Σε συνεργασία με το ιταλικό Facebook, o Eros Ramazzotti θα είναι ο πρώτος Ιταλός καλλιτέχνης που θα ανακοινώσει άλμπουμ και περιοδεία μέσω του εργαλείου «Video Premiere», το οποίο μόλις άρχισε να είναι διαθέσιμο στην Ιταλία.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου, στις 11:00 το πρωί.

Στην πρώτη φάση της, οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:
Όρθιοι: 40 ευρώ
Καθήμενοι: 50 ευρώ
VIP: 150 ευρώ (θέσεις κοντά στη σκηνή, ξεχωριστή είσοδος και parking , open bar )

Διάθεση
– www.fuzzclub.gr
– www.viva.gr
– Τηλεφωνικά στο 11876

Φυσικά Σημεία
– Reload
– Seven Spots
– Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία
– Πολυχώρος Yoleni’s
(Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00 – 00:00, Σάββατο 9:00 – 00:00, Κυριακή 10:00 – 20:00)
– Viva Kiosk Συντάγματος
(Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00 – 21:00)
– Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στο χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00 – 19:00)

hit-channel