Ο Δήμαρχος Ελαφονήσου ορίστηκε Μέλος της Επιτροπής Υγείας της ΚΕΔΕ

Είναι η πρώτη φορά που δήμαρχος Ελαφονήσου μετέχει σε επιτροπή της ΚΕΔΕ

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, ως το κορυφαίο συλλογικό όργανο της πρωτοβάθμιας Αυτοδιοίκησης, έχει συστήσει Επιτροπές προκειμένου να επεξεργαστεί και να αντιμετωπίσει καλύτερα τα θέματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ σε πρόσφατη συνεδρίασή του όρισε τα μέλη της Επιτροπής Υγείας. Μεταξύ αυτών συμπεριέλαβε το Δήμαρχο Ελαφονήσου, ιατρό Άγγελο Τσιριγωτάκη. Στην επιλογή του κ. Τσιριγωτάκη είναι αυτονόητο ότι συνέβαλλε και η επαγγελματική του ιδιότητα. Καθώς ως Δήμαρχος γνωρίζει τα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία στον τομέα της Υγείας, αλλά ως ιατρός, Μαιευτήρας – Γυναικολογός, γνωρίζει και τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να αντιμετωπιστούν τα ζητήματα αυτά.
Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης, κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, στην επιστολή του προς τον Δήμαρχο Ελαφονήσου, κ. Άγγελο Τσιριγωτάκη, του ευχήθηκε καλή επιτυχία προσθέτοντας πως «η εξεύρεση των βέλτιστων λύσεων στα θέματα που αφορούν τον θεσμό, αποτελεί κοινό στόχο όλων μας».