Το 2025 έτοιμο το νέο Νοσοκομείο Σπάρτης Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος – Η παρουσίαση (video)

Την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019 στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου πραγματοποιήθηκε μία πρώτη παρουσίαση αναφορικά με το νέο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης ΙΣΝ, το οποίο σχεδιάζεται, θα κατασκευαστεί και θα εξοπλιστεί πλήρως με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Η δωρεά για την ανέγερση του νέου Νοσοκομείου εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης «Πρωτοβουλίας για την Υγεία», που χρηματοδοτείται αποκλειστικά και εξ ολοκλήρου από το ΙΣΝ, με συνολικό προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα €400 εκατομμύρια, και αφορά στην ανέγερση νέων υποδομών, την προμήθεια εξειδικευμένου εξοπλισμού και την υποστήριξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων, με στόχο την ενίσχυση της ιατρονοσηλευτικής φροντίδας σε όλη τη χώρα.

Στην παρουσίαση συμμετείχαν μέλη της Ομάδας Σχεδιασμού και Διαχείρισης του Έργου, καθώς και εκπρόσωποι του ΙΣΝ και του Ελληνικού Δημοσίου.

Δείτε το video από την παρουσίαση

Δείτε στο video του Flynews τις δηλώσεις του κ.Γιάννη Ζερβάκη (Υπύθυνος Διαχείρισης Μεγάλων Δωρεών του ΙΣΝ), του διοικητή του νοσοκομείου κ.Σωτήρη Μπότσιου καθώς και του κ.Πέτρου Δούκα (Δήμαρχος Σπάρτης).