Εμβολιασμός πληθυσμού στο Γ.Ν. Σπάρτης

Σημαντική ανακοίνωση

Όπως είναι ήδη γνωστό, οι νοσηλευτικές μονάδες όλης της χώρας συμμετέχουν ενεργά στο εμβολιαστικό πρόγραμμα του πληθυσμού.

Το ΓΝ Λακωνίας, σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες, έχει ήδη αναπτύξει τρείς (3) εμβολιαστικές γραμμές, εκ των οποίων δύο (2) στη Ν.Μ. Σπάρτης και μία (1) στη Ν.Μ. Μολάων, οι οποίες θα ξεκινήσουν να λειτουργούν το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021.

Και οι τρεις (3) εμβολιαστικές γραμμές βρίσκονται εκτός των κεντρικών κτιρίων των μονάδων.

Για τη Ν.Μ. Σπάρτης, ο χώρος εμβολιασμού διαμορφώθηκε στην κεντρική πύλη του Νοσοκομείου, στον προκατασκευασμένο οικίσκο (isobox).

Για τη Ν.Μ. Μολάων, ο χώρος εμβολιασμού διαμορφώθηκε στον προκατασκευασμένο οικίσκο απέναντι από τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού.

Παράλληλα, το υγειονομικό προσωπικό το οποίο στελεχώνει την εμβολιαστική ομάδα, τηρεί όλα τα προβλεπόμενα αυστηρά μέτρα ατομικής προστασίας, ενώ έχει ελεγχθεί για την ανίχνευση του ιού Sars Cov – 2, όπως και όλο το προσωπικό του φορέα.

Είμαστε βέβαιοι ότι με ασφάλεια, συνέπεια και πρόγραμμα θα ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί του πληθυσμού και στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, όπως σε όλη την χώρα.