Ν.Μ. Μολάων | Ολοκλήρωση Ελαιοχρωματισμού Εξωτερικών Όψεων

Αξίζει να σημειωθεί ότι το έργο πραγματοποιήθηκε με ιδία μέσα

Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας και παραδίδουμε ένα ακόμη μεγάλο έργο που εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής που ακολουθεί η Διοίκηση του Νοσοκομείου για την ολοκληρωτική αναβάθμιση της Νοσηλευτικής Μονάδας.

Πιο συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκε σήμερα ο πλήρης ελαιοχρωματισμός των εξωτερικών όψεων του Νοσοκομείου. Σε μια περίοδο, κατά την οποία αναδεικνύεται εξίσου επιτακτική η ανάγκη συντήρησης των υποδομών και η αποκατάσταση των προβλημάτων που εμφανίζονται στις εγκαταστάσεις, εξαιτίας της φυσικής φθοράς και της παλαιότητας, ο ελαιοχρωματισμός των εξωτερικών τοιχίων του Νοσοκομείου δίνει λύση σε μια εκκρεμότητα ετών και αναβαθμίζει την κτιριακή εγκατάσταση του Νοσοκομείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το έργο πραγματοποιήθηκε με ιδία μέσα – και ειδικότερα από εργαζόμενους της Νοσηλευτικής Μονάδας που έχουν προσληφθεί μέσω του επιδοτούμενου προγράμματος απασχόλησης μακροχρόνια ανέργων, ηλικίας 55-67 ετών, της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΟΑΕΔ), γεγονός που οδήγησε σε σημαντική εξοικονόμηση οικονομικών πόρων, η οποία υπερβαίνει τις 50.000€.

Με συγκεκριμένο επιχειρησιακό σχεδιασμό, σκληρή δουλειά και επίπονη προσπάθεια, χρησιμοποιώντας όλα τα διαθέσιμα εργαλεία, προγράμματα και πόρους, συνεχίζουμε με την ίδια αγάπη και το ίδιο μεράκι να αναβαθμίζουμε το Νοσοκομείο Μολάων και να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες Υγείας στους συμπατριώτες μας.

Κωνσταντίνος Κορωνιός