Νέα Φιλαδέλφεια: Άγρια επίθεση σε δύο αδέρφια από τη Λακωνία

Βγήκαν μαχαίρια και σιδερολοστοί

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν δύο τα ξημερώματα όταν τα δύο αδέρφια που δέχτηκαν την επίθεση, ηλικίας 23 και 19 ετών αντίστοιχα, κινούνταν στην οδό Δεκελείας προς τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Τότε ξαφνικά σταμάτησε ένα αυτοκίνητο μαύρου χρώματος από το οποίο αποβιβάστηκαν τέσσερα άτομα, εκ των οποίων οι τρεις είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλες, ενώ δεν έφεραν διακριτικά κάποιας ομάδας.

Αφού οι τέσσερις δράστες πλησίασαν τα δύο θύματα, τους επιτέθηκαν με σιδερένια ράβδο και μαχαίρι, τραυματίζοντάς τους στο κεφάλι και στους αριστερούς μηρούς τους.

Τα δύο άτομα διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και νοσηλεύονται προληπτικά δίχως να διατρέχουν κίνδυνο για τη ζωή τους.
Την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα Αθλητικής Βίας της ΕΛΑΣ και διεξάγει έρευνες, προκειμένου να εντοπίσει τους δράστες.

«Βγήκαν τέσσερις από ένα αμάξι μπροστά τους και άρχισαν να τους χτυπάνε με μαχαίρι και σιδηρολοστούς» λέει στο μεταξύ στο newsit.gr ο πατέρας των δύο αδερφών.

«Το μικρότερό μου παιδί ήρθε στην Αθήνα και ήθελε να πάει μία βόλτα με τον αδερφό του. Βγήκαν και μετά κατά τις 2 κάθισαν σε ένα παγκάκι κοντά στην πλατεία της Νέας Φιλαδέλφειας. Ξαφνικά μπροστά τους, σταμάτησε ένα αυτοκίνητο και βγήκαν από το αμάξι τέσσερις με τους τρεις να φοράνε κουκούλα. Και φώναξαν χαρακτηριστικά ”γ@@@ την ΑΕΚ σας”. Κρατούσαν μαχαίρια και σιδερολοστούς και χτύπησαν τα παιδιά μου. Στο κεφάλι, στα πόδια τους παντού».

Όπως μας εξηγεί «τα παιδιά μου δεν έχουν καμία σχέση με οπαδικά, απλά επειδή ήταν Νέα Φιλαδέλφεια. Το σημείο που κάθονταν τα παιδιά μου είναι πολύ κοντά στην πλατεία της Νέας φιλαδέλφειας. Μιλάμε για θράσος! Τους έριξαν κάτι μαχαιριές, ξύλο και με τους σιδηρολοστούς».

Τώρα οι δύο νεαροί, 19 και 23 χρονών αντίστοιχα νοσηλεύονται στο ΚΑΤ.

«Ευτυχώς είναι καλά αλλά οι γιατροί τους κάνουν συνέχεια εξετάσεις, σε περίπτωση που έχουν πειράξει οι τραυματισμοί κάπου που να μην φαίνεται αρχικά. Πραγματικά δεν ξέρω τι θα μπορούσε να είχε γίνει», καταλήγει μιλώντας στο newsit.gr ο πατέρας των δύο αγοριών.

Newsit