Νεοκλής Κρητικός: “Η ΝΔ έδωσε απαντήσεις στα μεγάλα προβλήματα”

Συνέντευξη στον Fly του υποψηφίου βουλευτή Λακωνίας με τη Νέα Δημοκρατία

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έδωσε απαντήσεις στα μεγάλα προβλήματα, σημείωσε μεταξύ άλλων, στην πρωινή ζώνη του Fly, ο Νεοκλής Κρητικός, ο οποίος προχώρησε στην αποτίμηση της θητείας Μητσοτάκη, τονίζοντας ότι έκανε πολλά, μπορούσε περισσότερα, τα οποία όμως θα κάνει στην επόμενη τετραετία.

Η σύγκριση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατίας γέρνει συντριπτικά προς το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, υποστήριξε ο βουλευτής Λακωνίας κι εκ νέου υποψήφιος, κάνοντας λόγο για αμετροέπεια, ημίμετρα, αγκυλώσεις και καταστροφολογία την περίοδο διακυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα. Σταδιακά θα αποκτήσουμε το προβάδισμα της αυτοδυναμίας, καθώς δεν βγαίνουν τα κουκιά για κυβέρνηση ηττημένων, πρόσθεσε με νόημα.

Τέλος, ο Νεοκλής Κρητικός χαρακτήρισε την ακρίβεια ως μία από τις πιο δύσκολες εξισώσεις, υποστηρίζοντας όμως ότι η ΝΔ στήριξε έμπρακτα τους πολίτες. Μερικές από τις προτεραιότητες της επόμενης τετραετίας είναι η αύξηση μισθών, η μείωση του πληθωρισμού και η ανάπτυξη του χώρου της Υγείας, όπως αποκάλυψε στον Fly, ολοκληρώνοντας τη συνέντευξή του, εξηγώντας τους λόγους, για τους οποίους οι πολίτες πρέπει να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και να προτιμήσουν τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και τον ίδιο ως εκπρόσωπο της Λακωνίας.