Νέο Υπερσύγχρονο Σύστημα Πλήρους Ψηφιακής Ακτινογραφίας στη Ν.Μ Μολάων!

Ανακοίνωση Διοικητή, Κωνσταντίνου Κορωνιού

Από την πρώτη στιγμή είχαμε δεσμευτεί να μεταμορφώσουμε τη Ν.Μ Μολάων σε ένα Περιφερειακό Νοσοκομείο – Πρότυπο, το κάνουμε πράξη!
Ένα νέο, καινοτόμο και υπερσύγχρονο σύστημα Πλήρους Ψηφιακής Απεικόνισης των Ακτινογραφιών εγκαταστάθηκε και λειτουργεί από σήμερα στη Ν.Μ. Μολάων
Η μετάβαση σε πλήρη ασύρματη ψηφιακή απεικόνιση των ακτινογραφιών που διενεργούνται στο Νοσοκομείο, από ένα νέο απεικονιστικό σύστημα υψηλής ευκρίνειας και υπερύψηλης ευαισθησίας, υπόσχεται άριστες, ψηφιακές και υψηλής ανάλυσης ακτινογραφίες, με την ελάχιστη δυνατή δόση ακτινοβολίας!
Οι υψηλής ανάλυσης ακτινογραφίες διευκολύνουν το έργο των Ιατρών, εξασφαλίζουν μεγαλύτερη διαγνωστική ποιότητα, δυνατότητα ανίχνευσης και των πιο μικρών ευρημάτων με αποτέλεσμα μια έγκαιρη και ασφαλή διάγνωση!
Πλεονεκτήματα ψηφιακής απεικόνισης:
✅️ Σχεδόν εκμηδενίζει τα τεχνικά σφάλματα των ακτινογραφικών λήψεων και την ανάγκη συχνών επαναλήψεων.
✅️ Μειώνει την ακτινική επιβάρυνση των εξεταζομένων.
✅️ Εξασφαλίζει τη διατήρηση διαγνωστικών εικόνων (παραμένουν αναλλοίωτες).
✅️ Προσφέρει ταχεία και ευχερή πρόσβαση στα διαγνωστικά δεδομένα από τους παραπέμποντες/θεράποντες ιατρούς και είναι στη διάθεσή τους ανά πάσα στιγμή- ακόμη και εξ’ αποστάσεως με ασφαλή σύνδεση στο διαδίκτυο.
✅️ Η διαδικασία γίνεται πολύ απλή και γρήγορη. Οι ακτινογραφίες μπορούν να δοθούν σε CD, USB ή να σταλούν άμεσα σε email.
Μένοντας πιστοί στον πρωταρχικό μας στόχο, την καθημερινή αναβάθμιση των παρεχόμενων Υπηρεσιών Υγείας της Ν.Μ. Μολάων, υιοθετώντας ένα ανθρωποκεντρικό και ασθενοκεντρικό μοντέλο Διοίκησης, αποδεικνύουμε για ακόμα μια φορά εμπράκτως, την πρόθεσή μας για την δημιουργία μιας σύγχρονης, ποιοτικής και αποδοτικής Νοσηλευτικής Μονάδας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια Μπούτσαλη και την Impact Cleaning Services Ltd. για τη Δωρέα του μηχανήματος!