Νέες συλλήψεις στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Διενεργούνται προανακρίσεις

Συνελήφθη, χθες (21.4.2022) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 35χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα, βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι, με μήκος λάμας -17- εκατοστά. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Συνελήφθη, χθες (21.4.2022) το μεσημέρι, στο Λεβίδι Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, 42χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του καθώς και στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες και τσιγαριλίκι κάνναβης.

Συνελήφθησαν, χθες και σήμερα (21&22.4.2022), σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, σε τέσσερις ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρίπολης, τέσσερις -4- ημεδαποί, ηλικίας από 20 έως και 44 ετών, αντίστοιχα, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -9,6- γραμμαρίων, τρίφτης κάνναβης καθώς και -8- θήκες με υπολείμματα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Συνελήφθησαν, σήμερα (22.4.2022) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορίνθου, τρεις ημεδαποί, -2- 23χρονοι και 27χρονος, αντίστοιχα, γιατί στη θέα των αστυνομικών απέρριψαν από όχημα ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -8,4- γραμμαρίων, η οποία βρέθηκε και κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Συνελήφθη, χθες (21.4.2022) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 46χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους -10,7- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.